18 uppdateringar senare

Efter att både ha behövt återställa mitt lösenord och göra 18(!!) uppdateringar är jag nu inne i bloggen igen. Fy fan vad kasst. Inte skrivit sedan september. SKÄRPNING. På riktigt. Nu kula nu. Tiden går alldeles för fort. Eller Elton utvecklas i raketfart just nu. Jag känner att jag måste dokumentera på något vis. Här är mitt ställe att dokumentera. Det är perfekt! Så lättillgängligt och roligt. Som sagt, ny kula nu. Tänkte rada upp lite kort om Eltons utveckling, bara det är typ också 18 uppdateringar.

  • Han pratar mer. Mycket mer! Han pratar väldigt mycket sitt eget språk, men mer och mer kommer det riktiga ord. Ibland kan det även komma en tvåordsmeningar. Åka bil, äta mat.
  • Han lyssnar på allt. Han förstår typ allt man säger, så för första gången får vi passa oss vad vi säger. Banan får aldrig nämnas vid namn innanför våra dörrar. Han är heltokig i banan. Det är hans stora kärlek och passion i livet. Han kan äta tre bananer på en dag. Minst! Bananen går just nu som guleböj hemma, men jag tror att det bara är en tidfråga tills även det måste bytas ut.
  • Han har stenkoll på sina rutiner. Han vet när han ska åka till förskolan, han vet exakt vilka skor och vilken jacka. Han vet vilken bil som är min och vilken bil som är Christians. Han står och väntar vid grinden när han ska gå och lägga sig.
  • Han sover som en gud. Efter att ha kämpat i flera månader fick han sig diagnos och medicin. Han har reflux. Som vi sa. Flera gånger. Men nu sover han. Från 8-10 uppvak varje natt till att han nu sover nonstop mellan 19-05.30 (eller 04.30 idag). Han är även en helt ny unge, så glad och så. mycket. energi. Älskar det!
  • Kan-själv och jag-bryter-ihop-för-allt. Även här befinner vi oss. Han ska göra väldigt mycket själv och när det inte går bryter han ihop. Inte jag-blir-lite-ledsen utan jorden-går-under-ledsen. Men på något sätt är det så gulligt (men jobbigt!). Då ska vi inte prata om när han vill göra saker som han inte får/kan. Som att leka med toaborsten, sätta sig på katterna eller leka med köksknivarna.