All good things come to an end

Ja, det är sant. Skolan är över, klassen är splittrad på alla möjliga håll i sverige, jag själv sitter i soliga Onsala. Självklart känns det jobbigt att "lämna" allting, klassen, media och skolan. Det var som en trygghet, nu vet jag inte vart jag ska ta vägen till hösten. Men för att vara duktig har jag sökt mitt sista sommarjobb idag och hoppas på lite napp. Men att inte veta vad som händer till hösten är lite spännande och pirrigt. Troligen blir det en flytt till fortfarande okänd ort. Jag och Christian passade på när vi fortfarande var på hemmaplan i småland att packa ner både det ena och det andra till en framtida flytt tillsammans. Tillsammans med våra grejor lyckades vi fylla en hel flyttkartong med "bra och ha-saker" till köket, det var allt från grillbestik till snapsglas från harrys.

Tillbaka till nutiden, just nu sitter jag och har tråkigt på msn. Men på andra sidan datorskärmen finns självklart frukostätande Jossie som alltid är underhållande trots att vi är över 30 mil ifrån varandra <3