Årsresumé

Jag har tänkt i flera dagar att det är dags för mig att göra den årliga årsresumén om vad som har hänt under året. Men när jag satte mig för att läsa resumén från 2008 och 2009 slog det mig att jag aldrig har gjort färdigt en resumé och publicerat den. 2008 var jag fullt upptagen med Frizon och allt som har med skola att göra, 2009 var Edward och Bellas framtid hela min värld så det har aldrig blivit av. Men nu tycker jag att det är dags – på riktigt.

Januari
Jag och syster sträckläste alla Twilightböcker i hyperfart. Jag började få lägenhetsdrömmar då jag förstod att jag bodde på det hemskaste stället någonsin, i samma veva fyllde jag 20 och fick även min första sambo, stolen Magnus.

Februari
Mitt liv fick en hemsk vändningen då vi började med kursen Webbprogrammering med databaser, jag var även bästa kompis med Bernhard och bodde i lyx då Sandra och Micke åkte hem till Stockholm i några dagar.

Mars
Christian fyllde 20, Elin köpte sig ÄNTLIGEN en ny mobil och jag lärde mig att Hugh Laurie (House) kommer ursprungligen från England och att hans amerikanska accent är ”falsk”.

April
Jag skrattade ihjäl mig åt Rosa Pantern, jag sålde stenblocks-sofffan och Kristin Stewart fyllde år. Vi tog även en spontantripp till Ullared och jag fick Huawei.

Maj
Jag läste underbara, halva och osläppta Midnight sun. Vi gjorde en Måsvings-blogg i skolan men fattade ingenting och råpluggade foto i Sandras och Mickes kök. Jag trodde jag skulle förlora min bästaste, Liza, men det visade sig att hon mådde mer än bra, trots 16 år och cancer x2. Vi kollade ännu en gång på favoriterna Schtunk och skrattade oss trötta.

Juni
Christian tog studenten. Jag och syster, tillsammans med nästan 30 000 andra var och såg Green Day i Göteborg. Vi var på premiären av Eclipse och jag började jobba på Eken. Christian kom in som Elkonstruktör i Varberg som vi firade med sibyllaglass.

Juli
Den stora sommarjobbsmånaden. Jag och Christian jobbade på som galningar och hade våra bråk, tillslut tog vi en minisemester till Jönköping och även en sväng förbi Ullared. Mitt i allt hann vi även med min flytt från hoodet till fina Mollbergsvägen.

Augusti
Jag blev brunett igen och fixade mitt pass. Jag sov första natten ensam i lägenheten och handlade en fin lampa för 29kr.

September
Vi firade syster som fyllde år och var på Liseberg. Jag och Christian flög till mitt älskade London där vi var i fyra underbara dagar.

Oktober
Grät inombords över förlusten av Marston och Darin släppte musikvideon för Lovekiller. Christian och jag firade tre år tillsammans och mamma fyllde år.

November
Jag hade problem med alla dessa bussmänniskor, jag hade även ännu mer problem att skilja på Russel Crowe och Gerard Butler. Jag fick simsfeber och Liza var på besök i Jönköping. Första snön kom och jag köpte iPhonen.

December
Jag och syster kollade på massa Harry Potter och var även och såg den senaste på bio. Vi handlade julklappar och jag firade ett år med min Macbook. Jag blev även sjuk och fick ett nytt objektiv till kameran.