Blogg och pluggstress

Ni får faktiskt, vare sig om ni vill eller inte, ha förståelse att jag inte har tid (och ork) för bloggen just nu. Det är mycket som ska göras i skolan och andra lite mer prioriterade saker som ska göras. Skriver en tråklista i slutet, mest för min skull men för er som är intresserade också.

Har fixat bussbiljetter till helgen också, ska allt bli lite glassigt att åka bus4you på fredag – haha. Jag hoppas min plånbok inte behöver skrika lika mycket nästa månad som den har fått göra denna månad. Iofs är det ingen tvåårsdag som ska firas, men julklappar som ska köpas. Men eftersom julen är fin så spelar det ingen roll!

Min roliga lista

En valfri bok om ledarskap
Reflektion på bok om ledarskap
Tenta i grafisk design
– Läsa grafisk kokbok
– Läsa typografisk handbok
Projekt i grafisk design
– Skapa en tidning
– Folder
– Logga för PWA
Statistikprojekt i matte
Tenta i KomProj
– Läsa Handbok i Projektarbete