Brace yourself, winter is coming

Ja, nu är vi inne i oktober. Jag vet vad det innebär, det lärde jag mig förra året. Det är goodbye till många bra dagar och hello till dåliga dagar. Det började egentligen redan i september i år, men jag intalar mig själv att det bara var tillfälligheter. Jag känner mig mer förberedd detta år, jag har laddat förrådet med ormsalvor och knävärmare. Jag har redan blivit tokig på de där knävärmarna. Att gå runt med det nästan 24/7 under jeans och byxor är inte en dans på rosor. Det glider, åker upp, samlar sig i knävecket och kliar brutalt mycket. Därför började jag med knävärmare 2.0 idag, jag åkte till Intersport och köpte de varmaste understället som fanns. 400 kronor fattigare och ett knallblått underställ rikare. Nu hoppas jag att det håller mig varmt och att jag slipper alltför några av problemen!