Bullbak med pojkar

Dagen har spenderats i ett lugnt tillstånd. Det började med en härlig sovmorgon till klockan var alldelses för mycket (enligt mig, enligt Christian var det fortfarande tidigt), men iallafall, när jag kom ner stod Emil i dörren som precis hade avslutat sitt pass som hundvakt för dagen (för den intresserade varade det bara i 10 min vilket var lite komiskt). Efter den sena frukosten gick vi till ICA för att inhandla allt som stod på receptet för ja, just det – BULLAR! Bakningen gick bra, trots att det inte är det lättaste att baka med två pojkar på 19 år, men bland alla tävlingar om att hälla på strösocker snabbat och rulla degen blev det ett väldigt lyckat bakpass, mums!

Enligt tradition kanske jag ska nämna något runt midsommar. Det blev en lyckad kväll och vi alla hade roligt, vi tog vårt första dopp (svinkallt) och åt massor med god mat. Jag var nykter och snäll som körde på moster, mamma och pappa. Men självklart fick jag en pick på mig om det när jag kommenterade att det luktade bensin, vid närmare koll var det bränslefiltret som var trasigt och behövde bytas, självklart var allt mitt fel (även att det är jag som kör den bilen minst av alla i familjen, om man bortser från Jossie) MEN (för sista gången) det var en lyckad midsommar och vi alla var nöjda och kalla efter doppet.