Can’t hold it back anymore

Nu är det nästan att jag springer fram. Inte helt bokstavligt talat kanske, men i mitt huvud. Jag har haft mitt halvårsbesök hos doktor Daniel och därmed mitt sista. Jag har duschat helt utan hjälpmedel, jag har kört första turen med dammsugaren (äntligen testat den nya!) och jag jobbar sedan ungefär 6 veckor tillbaka heltid. Visst, folk kollar fortfarande lite konstigt på mig när jag går men jag bryr mig inte så mycket.

I helgen ska jag och Christian styra bilen mot Linköping och något som jag har sett fram emot länge. Väldigt länge. Jag ska äntligen få gå på min första standup. Jag skulle ha gått på det förra året men andra saker kom i vägen, först dåligt väder på Öland och sedan en buss i September. Men nu! Nu ska ingenting kunna hindra mig.

Jag måste även dela med mig av förra helgens lilla  projekt. Nytt golv i gästrummet.
bild 1

4 Kommentarer på “Can’t hold it back anymore

  1. Hej,

    Mitt namn är Dilara och jag är en frilansare som arbetar på Promo-Logic som är en online mediaverksamhet. Jag letar efter kvalitetshemsidor där jag kan publicera artiklar för våra olika kunder. Jag skulle vilja erbjuda dig en fast ersättning för att skriva och publicera en artikel för en av våra klienter på ewra.se. Om du är intresserad får du väldigt gärna låta mig veta det så kan jag ge dig mer detaljer. Om du äger några andra hemsidor vill jag gärna ha URL-adresser till dem så att jag kan granska dem för att publicera en artikel.

    Jag ser fram emot att höra från dig!
    Med vänliga hälsningar,
    Dilara Lundgren

Kommentera

Din e-post kommer inte att visas. Obligatoriska fält är markerade *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.