Chippirishoppa

Eller Hejsan på er allihopa, som det egentligen ska vara för att citera Sten-Yngve, aka ”Stenis”. Har nyligen kommit hem och läst igenom lite bloggar som inte riktigt har hunnits med under helgen, som förövrigt varit helt underbar. Satt en stund och pratade med Porsche i telefon också, får se om vi ska göra en buse i helgen, mer säger jag inte. Men det återstår faktiskt och se om det blir något av det, hoppas allafall!

Dagen kan beskrivas med några få ord, bland annat släng mig i väggen. Speciellt efter den otroligt upprepande ”redovisningen” som hölls idag, vi plågades att lyssna på samma förklaring hela 16 gånger. Tur i oturen var att jag för en för första gången på länge inte behövde brottas med en kurrande mage då vi käkade inne på JIBS. Där kycklingen var ungefär lika stor som ett hus, för att citera Sara. Så det behövs inte lagas någon mat här hemma ikväll, det tackar man för.

Nu ska jag snart slänga mig i soffan för att titta på lite Grey´s, me like. Och… snart kommer det troligen dyka upp en ny design på bloggen!