Dag 17 – Mitt favoritminne

Åh! Jag är så dålig på att lägga saker på minne, speciellt saker som ingår i kategorin favoritminne. Där finns det väldigt många minnen som ibland försvinner för att sedan komma tillbaka och göra mig sådär varm och glad inombords. Ett av mina roligaste minnen var när vi skulle campa på Öland. Jag hade lyckats övertala mamma och pappa att få ta med Liza, det var på den tiden då lilla P inte fanns. Hela vägen ner till Kalmar fick vi alla stå ut med att höra Lizas jamande (och den katten vet ju hur man jamar, om jag säger så). När hon väl hade tröttnat och för första gången la sig ner för att sova en stund så ska självklart mamma & jag förstöra det hela. Mamma hissar ner rutan för att kasta ut ett tuggummi, vanligtvis brukar det försvinna eller hamna på bilen bakom men denna gången hade jag ”turen” att det hamnade på min ruta. Jag la av ett stort garv som inte bara smittade av sig till de andra i bilen – förutom pappa – utan även till Liza som satte igång att jama igen. Och där var vi tillbaka på ruta ett igen.