Dag 4 – Det här åt jag idag

Haha, kanske inte det mest intressantaste att veta vad jag äter, men eftersom det är dagens rubrik har varken ni eller jag något val. Imorse åt jag som vanligt en macka med ost, vanlijyoughurt och mammas hemmagjorda müsli. Till Lunch åt jag en fralla och juice och till middag tacos med väldigt mycket cola, älska fredagar! Senare framåt kvällen blev det även min nya kärlek, Marabou premium Milk. Tack Sandra som presenterade mig för den!

Kollade även på Paranormal activity 2 och jag förstår inte riktigt vad alla har varit så rädda för? Den var inte så mycket läskigare än ettan som alla har sagt. Både jag och syster har lite svårt att bli rädda för ”demoner” då vi inte riktigt tror på hokus puckos. Men lite läskig och framför allt spännande var den, värd att se igen med andra ord!