Dag 7 – Min(a) bästa vän(ner)

Elin
Min älskade Elin! Även att vi inte ses ofta känns det som det inte ens har gått en dag sedan vi sågs senast. Vi har råkat ut för mycket, vi har sett massor och skrattat åt allt. Vi överlevde gymnasiet, bröllopet och Davíd. Vi bowlade och åt baguette/pizza varje fredag och vi pratar om allt när vi ses.

Jossie aka George
Systeryster. Det finns nog ingen som får mig att skratta så mycket åt dina upptåg. Hur du ”skäller” på pappa genom att imitera honom, bråkar med Knorr och härmar britter. Du tycker om Paranormal activity och andra läskiga filmer, precis som jag. Det är synd att vi inte bor under samma tak längre men det gör allt så mycket roligare när vi väl ses.

Sandra
S…S…s..s SANDRA. Min högra hand i Jönköping. Vi ritar på bananer, gör roliga filmer under sena kvällar i medialabbet och tittar igenom kvitton på föreläsningar. Just nu håller vi på med utvecklingsprojektet och jag skulle verklingen inte kunna ha en bättre ”partner”, haha!

Liza
Min allra äldsta vän, min ögonsten och min lurvboll. Åh, vad jag saknar henne när jag är hemma i Jönköping. Jag tycker om dig även att du är sur på mig första dagen jag kommer hem, även att du låter hela nätterna och även att du bits om du inte får som du vill. Min sötnos!