Dagen i bilder

Jo, visst kan jag! Igår lovade jag att det skulle komma upp ett inlägg idag. Sagt och gjort, här är det. Vanligtvis är inte mina dagar så händelserika förutom jobb och bus&lek med lilla Gandhi, men gårdagen var faktiskt annorlunda. Nya kontorsdelen håller på att byggas, jag fruktar för mitt liv (kanske inte riktigt mitt liv, men ja, ni fattar) mer eller mindre mesta delen av tiden på jobbet då jag sitter precis framför det som ska bli dörren när allt är klart. Det är så spännande. Vår ”Batcave”  (som det kallas, enligt mig) kommer bli grymt bra när allt är klart! Finns bilder på Facebook för den som vill följa processen, det hittar ni här.

Klockan 05.30 ringer väckarklockan och det är dags att gå upp. Gandhi är piggast av oss alla när det gäller att vakna och är samtidigt den som sover mest!


08.00 är jag på plats på kontoret. Även denna dag i vanlig ordning!


Från 08.00 – 17.00 är det jobb. Photoshop, Illustrator och Visual studio är mina bästa vänner!

Sedan är det dags att åka hem!


18.00 är jag hemma och där väntar gosbollen,mat, gos och bus! Självklart avslutas allt av min och Christians nya favoritsserie  Breaking Bad!