Dags att uppdatera på flera punkter

Har försökt att uppdatera min sajt lite då den har varit allt annat än up to date. Jag har gjort några små förändringar för den som är uppmärksam. Passande nog råkade jag även glida in på Om Ewra, och ehm. En liten pinsam historia. Den delen är inte uppdaterad på väldigt, väldigt länge. För att dra ut på det lite mer pinsamma klistrar jag in texten här, dels för att se hur mycket som har ändrats och hur mycket jag har förändrats på bara ett halvvår.

Jag heter Sara Gustavsson, är 22 är och bosatt i Jönköping. Jag har nu startat mitt alldeles egna företag. Jag ser det lite som mitt skötebarn, precis som Steve Jobs hade sitt älskade Apple. Ewra grundades i april 2011 men startades först ett år senare, i maj 2012. Jag brinner starkt för kreativitet och att skapa är en stor del av min vardag, jag mår som bäst när jag får vara kreativ och skapa fler timmar om dygnet än jag sover. Jag har och har alltid haft ett väldigt stort intresse för att skapa och det i alla dess former. Jag började i ung ålder med att låna pappas uråldriga analoga systemkamera, till att rita Disney-karaktärer och tillslut att bekanta mig med Photoshop. Och det är här jag har fastnat som hårdast. Jag älskar att se en bild växa fram från ett vitt papper till att bli en färdig bild.

Jag fortsatte min resa mot drömmen som formgivare i gymnasiet. Tillsammans med ett härligt gäng på 13 tjejer och 1 kille jobbade vi med en av Sveriges bästa skoltidningar. Ja, det är faktiskt sant. 2008 blev Frizon utsedd till Årets skoltidsskrift och 2009 kom Frizon på andra plats i Lilla journalistpriset, det ni!

Annars då? Jo, Jag är född och uppvuxen i den lilla staden Vimmerby, samma stad där Astrid Lindgren bodde och växte upp. I min hemstad bor min familj och här bodde även min högra hand, Liza. En halvgalen och sprallig katt som hann bli hela 18 år innan hon somnade in i Juni 2012. Det är även hon som är min inspiration till namnet Ewra, som just står för namnet Liza.