Dags för en uppdatering

Det är nästan att jag kommer tillbaka med svansen mellan benen när jag skriver detta. Tidigare har jag alltid skrivit om hur bättre jag ska bli. Testar att inte göra det denna gång, kanske går bättre. I övrigt vet jag inte riktigt vad jag ska skriva om. Min kära bil har snart gått 18 000 mil, vilket betyder att jag har kört lite över 1500 mil sedan jag köpte den i mars. Ingen kan ju direkt påstå att den står och samlar damm.

Förra torsdagen åkte vi upp till  Stockholm. Första gången för lantisen Christian som bara har upplevt stadslivet främst i Göteborg. Innan vi åkte tyckte att det skulle bli en barnlek. Han fick så han teg – minst sagt. Frågor som ”Var kommer allt folk ifrån?” och ”Är det alltid såhär?” haglade över Sandra och Micke när vi gick bland några av huvudstadens alla gator. Vi hälsade även på kära Bernhard och Kiara och käkade chips i Sandra och Mickes soffa, precis som när vi pluggade i Jönköping. På lördagskvällen tog vi oss ut ur storstaden tillbaka till lilla Eksjö och våra härliga pojkar.