Darin Tour 2018

Alltså WOW! Vilken underbar kväll. För det första fick jag och Kitta äta en god middag helt själva. Bara det var LYX! Och efter det, som världens bästa efterrätt. Konsert. Darin. Hell yeah! Han är otroligt bra, det har han alltid varit. Men både han (och även jag) har ändrats under alla dessa år. Han är lite av en Darin 2.o för mig. Jag gillar det, verkligen. Det är så mycket mer djup och känsla än tidigare. Inte lika mycket bad boy som det skulle vara tidigare, sedan har han alltid varit väldigt genomgullig. Det är han ju såklart fortfarande. Jag tror att Sara för tio år sedan hade nog inte gillat den förändringen lika mycket. Men Sara idag diggar det!

En av mina absoluta favoriter bland Darins svenska låtar. Tänk dig. Så vacker!

Kommentera

Din e-post kommer inte att visas. Obligatoriska fält är markerade *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.