En dag i bilder

Ja, då var det dags igen! Ett foto i timmen. Jag körde det inte allt för länge sedan, men tänkte att det kan var kul igen!


07.00
börjar oftast min morgon. Då har oftast Kitta och Elton varit vakna 1-2 timmar beroende på hur morgonpigg Elton är. Vi har valt att dela upp det att jag tar nätterna och Kitta tar morgonen. Vardag som helg. Oftast har grabbarna ätit frukost innan jag kommer upp, men ibland vill den där lilla saken inte äta frukost så tidigt. Idag var en sån dag. Då äter han och jag tillsammans istället. Mys!


08.30
tar Elton första vilopausen. Här ränner jag runt som en galen höna och städar, diskar, tvättar och plockar leksaker. Gör jag inte det bloggar jag, tittar på någon bra serie eller sover. Just denna dag stod städa på schemat. BIG TIME. Hann precis klart innan lillplutt vaknade. WIN!


10.00 
bus, bus & bus. Han är verkligen så rolig att vara med just nu. Han hittar på massa bus och roligheter hela tiden. Han älskar att skratta och det gör jag med. Så vi skrattar typ hela tiden. Favoritleksaker är just nu: fjärrkontroll, mobiltelefon eller visp. Här slinker även en smoothie ner, men det är inte lika roligt att fånga på bild.


11.30
torsdag betyder babysim (sista gången, snyft) och det blir en lite tidigare lunch än vanligt. Vissa är ju ivrigare än andra på att börja äta. Elton ÄLSKAR pannkaka.


12.40
Babysim! Har ingen aktuell bild på detta. Har inga fickor i baddräkten (höhö) så det är svårt att ta bilder där inne. Bjuder istället på en lite äldre bild.


13.30
åker vi hem igen. Elton brukar somna i bilen, but not this time. Så efter att ha försökt att få honom att somna både i bilen och hemma åkte vi en sväng igen och mötte upp Kitta.


15.00
 efter en sväng på stan (läs: Erikshjälpen) blev det ett stopp på Ica. Alltid är det något som ska handlas. När vi inte ska handla så mycket åker Elton direkt i vagnen. Han älskar det! Och granskar alla varor som hamnar i vagnen.


16.00
på Erikshjälpen fyndade vi ett par skor till Lilleman för ynka 35 spänn. Som hittat! Han vill ju så gärna gå överallt just nu. Så jag tänkte att det kunde vara roligt med ett par skor. Så att han kan gå lite ute. Självklart måste man ju testa skorna i skarpt läge!


17.00
är det middagsdags! Jag ljög, jag skrev igår att det skulle bli ugnspannkaka. Det blev inte så, jag är snäll. Istället blev det någon kotlettgryta med svamp och pasta. Även Elton fick smaka. Det finns ju den perfekta pastan för småfolk – Risoni. Typ samma storlek som ris men är pasta. Hur smart!? Men det gjorde tyvärr inte att han tyckte att det var godare för det.


18.20 
ungefär här däckade Elton. Supertrött! Först babysim, sedan hoppa över middagsvilan och till sist massa spring i nya skor. Så han var helt slut. Så vi tog kväll tidigt. Efter att Elton hade gått och lagt sig kollade jag på Greys anatomy och Kitta spelade.