Ett år och väldigt många bloggar

Jag har haft väldigt svårt att veta vad jag ska blogga om. Det är lite underligt med tanke på att jag läser fler bloggar än jag någonsin har gjort. Jag tycker att jag borde få lite inspiration till att skriva, men istället blir det motsatt effekt. Istället blir det att jag bloggar om strunt, precis som det här inlägget. Platt, tråkigt och säkert massa felstavningar som i det förra inlägget.

Däremot vill jag höja att finger för mig själv som idag har varit i ett helt år på Mindbite. Att det har gått ett helt år sedan jag satte mig framför Vaion är svårt att tro. Jag har lärt mig otroligt mycket samtidigt som jag har så mycket mer jag vill lära mig, utveckla och experimentera med. Tänkte gå igenom lite kort vad jag har gjort under denna tid:

  • Börjat trycka ctrl + c inte bara en eller två gånger, utan närmar tio när något ska kopieras
  • Börjat äta otroligt mycket mer frukt än tidigare
  • Blivit en av alla hemska människor som har fler ikoner än utrymme på skrivbordet
  • Plugga i DVI-sladden till min skärm utan att titta