Ett foto i timmen

Igår passade jag på att köra en lite roligare grej. Jag har gjort något liknande för några år sedan (läs: här). Dagen i bilder eller ett foto i timmen. Tänker att det kan vara kul att jämföra hur vardagen såg ut då, nu och i framtiden.

07.10 är det morgon om lilleman får bestämma. Jag hade mer än gärna sovit någon timme till. Men jag ska inte klaga, allt som oftast brukar vi ligga kvar i sängen en stund och mysa.

08.00 Morgonens andra blöjbyte, morgonfix och dagens outfit. Det är spännande med dagens outfit, vissa dagar kan det bli tre olika. Andra dagar enbart en.

09.00 Jag får äta frukost. Ibland kan jag äta en hel frukost i någorlunda lugn och ro men oftast får jag multitaska och försöka att underhålla bebis så gott det går i de sekunder de tar för mig att käka upp mackan.

10.30 Elton sover en stund. De senaste dagarna har dock detta varit lite mission impossible med att få honom att sova på dagen. Det är för ljust! Men sover han inte blir han grinigare än grinigast. När Elton sover brukar jag springa runt i hela huset som en yr höna och ordna med det ena och det andra.

11.00 Jag passar på att göra mig ordning för dagen. Oftast brukar jag bara gå runt i myskläder, hårknut och mascara från några dagar tillbaka men inte idag.

12.30 Lunch! Det är oerhört smidigt med gårdagens mat på en tallrik.

13.30 Lilleman har vaknat och det är dags för oss att dra iväg på vår onsdagsaktivitet – babymassage. Tro mig, han tycker det är liiiite roligare än vad det ser ut.

16.00 Babymassagen är över och vi har fått prata av oss lite med andra bebisar och mammor. I vår grupp är Elton en av tre bebisar som är födda med enbart timmars mellanrum. Det är väldigt roligt! En snabb sväng in på Ica för att köpa lite snabbt käk när farsan jobbar över. Åka babyskydd i kundvagn är även superroligt!

17.00 Vi hänger lite i gymmet och kollar på ugglorna tillsammans med den gula pippifågeln. Det bästa är att sparka på ena ”benet” så att alla grejer rör sig och låter.

18.00 Middag och lite häng i soffan. Här är lilleman även lite gnällig, men det är inte lika roligt att fånga på bild.

19.00 Farsan kommer hem för kvällen. Massa mys i soffan i pyjamasen!

20.00 Vi tycker att det är läggdags men inte Elton. Det slutade med att han var vaken till efter klockan 21.00 när även en trött mamma och pappa gick och la sig.