Foto, foto och foto

Det är så min dag ser ut. Jag lyckades ganska bra att sitta ute i solen och plugga. Då och då blev jag störd av grannar som klipper gräset. Det är lite underligt. När jag var hemma hos Christian och skulle plugga ute i trädgården började först granne 1 att klippa gräset, när han var klar började granne 2. Kan ni inte klippa samtidigt så är det undanstökat sedan?

Anledningen till att jag sitter vid datorn nu är ingen gräsklippares fel, det är vädret. Jag kände det på mig, jag är en magnet för regn. Det har varit fint väder i Vimmerby i flera dagar, men när jag kommer hit – regn. Kan nästan slå vad om att det blir en stor skinande sol på onsdag när jag åker hem till Jönköping i några dagar för att skriva tentorna(!). Oh boy, tentorNA. Nu blir det tillbaka till fotot om jag ska klara det här.