Home sweet home

Fredag nästa vecka kommer nog vara den skönaste dagen någonsin, allafall det här året. Redan igår kändes det bättre när två av de tre rapporterna lämnades in och kickoffen var gjord – bara en superrapport, en redovisning och en tenta kvar. Nästa fredag är allt det förbi och jag är fri.

Igår åkte jag hem till Vimmerby och till ett tomt hus. Mamma & pappa är i Växjö och spa’ar och syster är i Göteborget på Universeum. Ändå är det skönt att bara komma hem, varva ner och inte göra någonting några timmar. Emil håller mig sällskap och Liza är på mig 24/7 så helt ensam är jag inte. Nu ska jag göra mig lite frukost och kolla på det senaste avsnittet av The Event. Till min STOOOORA lycka sändes det två avsnitt i onsdags, lyckos mig!

Och för er som har missat så har jag uppdaterat länken till Twitter i menyn så nu kan ni följa mig där också!