Insidan av Mindbite

Nu, för att lätta upp det lite med lite bilder. Eller ja, åtminstone en bild. För er som är intresserade att se hur min arbetsplats ser ut lägger jag upp en bild jag tog med den nya panorama-funktionen som kom med iOS 6. Så ja, såhär ser min arbetsplats ut och lite mer än halva kontoret. Sedan vet jag inte vad jag ska tillägga. Förutom att vi kör Windows 8, som den uppmärksamma säkert redan har listat ut genom att kolla på skärmen.

4 Kommentarer på “Insidan av Mindbite

  1. Åå vad luftigt å fint 🙂 Haha vi laddade ner windows 8 från skolan och installerade det på en dator jag ska använda (som har batteri, yeeey) och jäklar vad konstigt det är..! Haha hoppas jag fattar snart hur det funkar 🙂 🙂

    1. Ja, jag har fortfarande problem att hitta vissa saker. Men det är betydligt bättre än Windows 7 tycker jag! 😀 Aha, en dator med batteri, det är ju nytt för dig 😉 haha! 😀

Kommentera

Din e-post kommer inte att visas. Obligatoriska fält är markerade *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.