It’s the final countdown

Om en vecka börjar jag jobba. One week. 7 dagar. Men jag har inte så mycket ångest, faktiskt. Tycker det ska ganska kul, saknar mina kära kollegor väldigt mycket. Jag kommer jobba tre dagar i veckan till att börja med. Tror att det är lagom. Skulle jag börja heltid direkt hade jag nog haft lite mer panik. Hehe. Men nu kommer jag faktiskt få sakna hemmalivet lite. Kitta kommer i sin tur att jobba två dagar i veckan. Så vi kommer gå lite omlott.

I maj börjar jag heltid och grabbarna får vara med varandra lite mer, vilket jag vet att Kitta ser väldigt fram emot. Helt underbart att vara hemma så på våren. Trust me, been there! Men tillskillnad från mig tror att Kitta får lite mer av den roliga ”hitta-på-saker”-tiden. Även om en minibebis på 2-3 månader är otroligt mysigt finns det mer att göra med en ettåring!