London 2010

På begäran av Jossie och Sandra kommer nu ett långt London-inlägg.

Fredag, dag 1.
Vi landade på Stansted airport 11.30 och begav oss till flygbussarna som var svåra att hitta, försenade och proppfulla. Men efter mycket om och men var vi framme i London och hotellet ungefär vid två-tre-tiden. Vid hotellet gjorde vi en snabb uppackning för att senare bekanta oss med Wembley Park, där hotellet låg placerat. Efter det åkte vi vidare in i centrala London för att bara strosa runt. Vi passade även på att kolla på Tower Bridge och äta Fish and Chips i solmyset. Solmyset medförde även lite fiskmåsar som tyckte att Christian skulle få lite mer sås på sin fisk, i form av fågelbajs, haha. Efter det åkte vi vidare mot hotellet och avslutade dagen med att kolla på den engelska varianten av Halv åtta hos mig, vilket inte riktigt var en hit.

Lördag, dag 2.
Vår stora upplevelse-dag! Vi var verkligen överallt. Vi var vid Buckingham Palace och ”hälsade” på kungafamiljen, vi åt glass i en park, kollade runt på Harrods, kollade på Big Ben, London Eye, Trafalgar Square och Piccadilly Circus. Vi avslutade dagen med Hard Rock Café. Det blev en dag med mycket tunnelbana, mycket bilder, många fotsteg och massa kul.

Söndag, dag 3.
Vi började dagen med en stor äkta engelsk frukost. Det var allt från korv, bruna bönor, bacon och stekta ägg. Vi besökte Madame Tussauds där vi träffade allt från Miley Cyrus och Robert Pattinson till Hitler. Vi fick även vår första 4D-upplevelse, som mer eller mindre skrämde slag på mig, men coolt var det. Framåt kvällen åkte vi tillbaka till Liverpool Street för att hoppa på flygbussen som skulle ta oss tillbaka till flygplatsen.

Måndag, dag 4.
Åka-hem-dagen. Vi spenderade hela natten på ett iskallt stengolv med en envis städare på en stor och högljud-städmaskin. När klockan började närma sig morgon (väldigt tidig morgon) lämnade vi stengolvet och tog en frukost på populära Starbucks. När vi tillslut väntat några timmar till fick vi äntligen hoppa på flyget som tog oss tillbaka till Sverige där vi landade vid 10.