London, here we come(?)

Det blir mycket bloggande från min sida idag, det blir lite som en kompensation för mina dåliga bloggdagar denna vecka. Som ni förstår av rubriken är något stort på gång, något riktigt stort. Jag kanske ska korsa den svenska gränsen – på riktigt. När jag använder ordet ”på riktigt” syftar jag på att jag faktiskt har lämnat den svenska gränsen förr, men då har det bara varit Danmark & Finland, vilket jag inte riktigt räknar som att ”lämna Sverige” då de förstår eller pratar typ samma språk.

Något som länge har varit ett drömresemål för mig är England. Det finns så otroligt mycket att se! De röda bussarna, Big Ben, fel-sida-på-vägen, accenten, scones, telefonkioskerna… Ja, you get it! Därför har jag & Christian börjar planera och kolla lite flyg och hotell, spännande!