Månd.. Jag menar Tisdag

Jag kan lugnt säga att det var tur att jag åt innan jag bloggade. Att bli vresig utan mat ligger verkligen i släkten, eller vad säger du mamma? Om jag hade skrivit ner det som rörde sig i mitt huvud tidigare skulle jag snart få besök av de snälla männen i vita rockar med en krama-dig-själv-tröja till mig. Nej, så illa var det nog inte, men jag kan sammanfatta det enkelt: mina jävla grannar.

Effektiv dag i skolan, till skillnad från förra(?) veckan blev både webbprogrammeringslabben och fotolabben klar idag. Jag fick även lite tid över till att läsa Breaking Dawn under lunchen, så nu är jag fast. Kommer sitta med huvudet i boken resten av kvällen. Innan det ska jag kolla på gårdagens Roast på Berns, jag hade fått för mig att det var söndag igår och missade det totalt – trots att det var Johan Glans som roastades. Men först: disken!