Ny design

Eftersom det är tråkmåndag och jag inte har något bättre för mig planerade jag in att förbättra designen på bloggen idag. Det ledde till att jag blev överambitös och gjorde om hela designen istället – på ett juligt sätt. Blev lite snöflingor, tomteluvor och julgranskulor. Jag hoppas att det höjer stämningen lite mer än det tråkiga 3 plusgrader vädret blandat med regn som verkar vara det enda som existerar just nu.

Loggade även in på PingPong och fick ett glatt besked då matten nu äntligen är avklarad, det gillas. Bestämde mig för att fira det med mina älskade violgrodor som jag har suktat efter ett antal dagar. När jag väl kom till Willys visade det sig att de var borta ur sortimentet – sånt gillas INTE!

Nu blir det snart korvstroganoff och makaroner, studentliv – ohyes. Men jag gillart!