Nykomlingar och världens allt

Har haft världens bästa dag med världens bästa Elin. Först hämtade jag henne i världens minsta by, Skärstad. Efter det tog vi en lunch på Dragon där vi pratade om allt från pensionärer till några som aldrig åldras – Familjen Cullen. Elin köpte ÄNTLIGEN en ny mobil, och jag hittade två ramar på IKEA (bild nedan). Sedan blev det en hel del snack och Pepsidrickande, Martin kom även på besök.

Nu ska jag snart ta något att äta och kolla på Dating in the Dark, världens… konstigaste men underhållande program. Efter det är det House, bara för att jag äve nämnde det idag, kan jag lika gärna skriva det här med – Visste ni att Hugh Laurie (House) ursprungligen kommer från England och hans amerikanska accent är ”falsk”? Det fick jag lära mig för några veckor sedan, men som man brukar säga: Man lär sig något nytt varje dag!


Mina nykomlingar, självklart är det Twilight