Öxnehaga blandat med tänder

Fick en kallelse från Öxnehaga folktandvård (vilket jävla namn, Öxnehaga, haha), de vill att jag ska höra av mig och meddela om jag har varit hos tandläkaren detta år. Vilket jag har, så det är nog bäst att höra av sig. Annars kommer det nog trilla in en kallelse att jag ska dit och det kommer kosta allt för mycket pengar. Inte nog med det kommer de säga som de alltid gör – du har jättefina tänder, inga hål utan bara början till hål. Hur länge kan man ha ”början till hål”, känns som jag har världsrekord i det för jag har haft det så länge jag kan minnas.

Igår städade jag för hela slanten och jag hittade även en slant, ibland lönar det sig trots allt. Idag har jag fortsatt i samma anda, STORhandlat (värsta jag har gjort på länge) och tvättat – vuxenpoäng. Igår fick jag även mitt IKEA-familykort, ännu mer vuxenpoäng!