Påsk

Förra påsken var Elton bara ett litet frö och då firade vi påsk i Habo. Denna gång åkte vi hem till mamma och pappa istället. Så mysigt! God mat, godis och massa mys. Elton fick två påskägg detta år, och då var inte jag skyldig till något. Behöver jag säga mer? Han har en väldigt snäll mormor och moster. Eller så har han varit snäll? Kanske funkar precis som med jultomten, är man snäll får man många påskägg.

Så i lördags körde vi all in med påsk. Påskägg, påskmat och rubbet. Jag vann årets påskduell á la mat tack vare en prinskorv. Känns gött då jag förlorade i julas på en jävla rödbetssallad. Förvirrad, haha? Sedan ett tag tillbaka kör jag och Jossie en tävling vid varje högtid (jul-midsommar-påsk) där vi tävlar i vem som äter flest antal ”konstiga” saker. Vi är ganska kända för att enbart äta typ bröd och köttbullar så vi ser det som en lite rolig grej. Jag fick tvinga i mig en bit helgskinka denna gång, men det var det lätt värt!

Helgen var hur mysig som helst, vi passade även på att gå en sväng, åka till nya Dollarstore och spela spel. Men det går alltid så fort, nu sitter jag här på Annandag Påsk och allt är över. Tjoff. Imorgon är det vardag igen. Men inte för mig. HA! Imorgon är jag och Elton hemma och myser en extra dag!


Alltså titta, hur söta!?