Så det kan gå..

Har nu stört mig tillräckligt länge på den felstavade rubriken i förra inlägget. För att störa mig lite mer tänker jag låta det ligga kvar, och jobba det neråt bland alla ”mängder” med inlägg. Denna helg är vi hemma i Figeholm. Jag fastnar alltid på ordet hemma. Just nu känns det som att vi inte har något hem? Vi har ingen fast punkt utan åker från det ena stället till det andra.

Som tur är verkar inte Gandhi ha någonting emot det, eller så är det tack vare presenten Christian köpte till honom igår. Vi var en sväng i Oskarshamn för att handla och stannade till på Djurkompaniet. I vanliga fall är det jag som vill ge saker som Gandhi inte behöver. Men igår slog Christian på stort och köpte en vattenfontän till Gandhi, en såndär sak som renar vattnet med något filter och någon pump. Skillnaden mellan mig och Christian är att han alltid verkar veta vad som funkar på Gandhi. I början tyckte jag fontänen kanske var lite over the top. Men eftersom Gandhi har något okänt problem med att dricka vatten ur skål (jo, jag har googlat möjliga fel och testat det mesta – byta ställe, material på skålen och what so ever) så verkar fontänen fungera. På detta dygn känns det som han har druckit mer än vad han har gjort på hela den tiden han har varit här. Kanske inte riktigt sant, men nästan.

Och bara det faktum att när jag gick på toa imorse så kom det ingen katt i 120km/h som halvt fäller mig för att snabbt komma till handfatet och dricka vatten direkt ur kranen. Jag var helt själv där inne, och ingen katt i sikte utanför dörren för den delen heller. Så ja, fontänen var nog ett ganska bra köp trots allt.