Söndagsmask á la Ewra

På Hudotekets Instagram har vi en stående punkt varje söndag, söndagsmasken. Denna söndag är det jag som frivilligt har tagit på mig masken och tipsar om min absoluta favoritmask. Den har varit min favorit sedan jag började på Hudoteket och är det fortfarande. Den är bara bäst! Och då har jag ju en testat en hel del masker sedan jag började för tre år sedan.

Hör upp! ? Idag tipsar jag om min absoluta favoritmask. Ni vet en såndär superfavorit som skulle få följa med till en öde ö om man bara fick välja en enda sak. Bioline Primaluce Brightening Illuminating Mask ? Det som jag framförallt älskar är att den stimulerar cellförnyelsen och exfolierar huden. Så om du, precis som mig, har en lite känsligare hud är detta den perfekta peelingen. Masken lugnar även huden, återfuktar och minskar rodnad. Efteråt blir huden alldeles len, klar och jämn. Helt fantastisk! ⭐️

En kommentar på “Söndagsmask á la Ewra

  1. تتوفر في موقع امتلاك العقارية خيارات ممتازة للباحثين عن شقق للبيع في اسطنبول ، وهي من أجمل المدن العالمية التي تختص بمناظر طبيعية خلابة، بغاباتها المحيطة بها حيناً، والمتداخلة معها أحياناً أُخر، وكذا المعالم السياحية والأثرية التي تحتضنها، وموقعها المطل على ضفتي مضيق البوسفور؛ لذلك غدت المدينة الكبرى خياراً مثالياً للعثور على شقة في اسطنبول للسكن والراحة والاستثمار.

Kommentera

Din e-post kommer inte att visas. Obligatoriska fält är markerade *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.