Stilleben och Quizzo

Hej på er. Just nu sitter jag mest och avnjuter min lediga dag. Sitter fortfarande bara i mysbyxor och linne, vilket är en bra klädkod för dagar som denna. Men jag har faktiskt inte bara latat mig. Jag har också städat och pluggat lite, om nu skissa går under kategorin plugga.

För att ta upp något som gör mig irriterad så är det dessa onödiga och dryga(!) tv-program. För att ta ett exempel, Quizzo. För er som inte har sett det är det ett tävlingsprogram på kanal 5. Där folk ringer in och ska gissa ord i en speciell kategori från ett ”pussel”, självklart ger vissa ord mer pengar. Det som irriterar mig är programledaren, en dum blondin och som halvdör hela tiden för att hon är så ”nervös”. För att inte glömma att tillägga att programmet pågår i 1,5 timme och de hinner med ca 5-10 tävlande, drygt. För den intresserade handlade det om bilmärken idag, och självklart världens mest långsökta bilmärke som knappt 1% i hela Sverige känner till var värt mest pengar.

Nej, nu ska vi inte klaga, här kommer några bilder.


Den sista uppgiften i Skissteknik, Stilleben


Mitt fina och mysiga överkast som jag har fått från mami