Strul, bok och välkomstpresent

Jag måste erkänna att jag tidigare idag satt och skrev en sammanfattning av mitt 2009. Jag tycker nämligen att det är otroligt roligt att läsa vad som har hänt både nya och gamla vänner under året. När jag väl satt och skrev och hade kommit så långt som till November bestämde sig datorn, nätverket, gud – you name it – att det inte skulle publiceras utan istället raderades. Därför struntar jag i det just nu, jag skriver en ny sammanfattning om någon är intresserad, annars får det vara.

Snart ska jag äntligen få mysa ner mig i sängen tillsammans med min bok som har varit i mina händer 75% av dagen. Jag kan helt enkelt inte få nog! Först ska jag fixa med systers välkommen-hem-igen-present då hon kommer hem på Söndag och vi inte har träffats sedan förra året (26 december för att vara exakt).

Imorgon blir det en tripp till VETLANDA (inte Virserum eller Gislaved som mina kära föräldrar har fått för sig) där bilen ska besöka ”doktorn” och få en fungerande display igen, trevligt. Nu – tillbaka till välkomstpresenten.

/ Sarah