Svar på era frågor och läkarbesök

Okej, tänkte att jag skulle svara på frågorna ni ställt, den planen går sådär. Trots att det var tresiffrigt med antal läsare var antalet frågor noll. Kan väl låtsas att det är för att allt är så pass solklart. Inga konstigheter. Ungefär som mitt senaste läkarbesök, också helt utan konstigheter. Jag fick mycket beröm och peppning att fortsätta vidare. Jag lever nu ett gränsfritt liv där det inte finns något maxbelastning på mitt ben. ”Åh, kan du gå nu då!?” är en vanlig fråga men svaret är fortfarande nej. Då jag inte fått belasta någonting på nästan 3 månader försvinner musklerna illa kvickt. Så snabbt att jag inte kan förstå det själv även att det har hänt rakt framför mina ögon. Att förlora muskler går oerhört fort. Kombinerat med en skada är det ännu värre. Därför tränar jag nu upp dem så gott jag kan kombinerat med att belasta mer och mer. Doktor Daniel har däremot satt en begränsning – kryckorna måste jag ha minst 4 veckor till vare sig jag behöver dem eller inte.

I nuläget är kryckorna lite som mina ortoser var de två första veckorna. Första veckorna med ortosen på benet trodde jag på riktigt att jag inte ville skiljas ifrån den. Sista veckan hatade jag den något otroligt, jag ville bara slita loss den och aldrig mer se den. Samma sak med ortosen för armen. Får se hur det blir med kryckorna nu. Kryckorna har jag ändå haft sedan i November men det är främst nu jag använder dem som mest, just nu gillar jag dem och tycker det är helt okej. Jag slår vad om att jag kommer säga annat i slutet på Januari.

Nu blir det pasta med bacon, vitlök och champinjoner till lunch!