Vår lilla kille!

Efter att jag och Christian har pratat om att skaffa katt i nästan fyra år tyckte vi att det var dags nu. Egentligen var det inte superdags, vi kollade mest runt för skoj skull för att se lite vad det finns, hur man hittar uppfödare och framför allt vilken ras och färg vi var mest intresserade av. Vi hittade en söt liten katt hos en uppfödare i Halland och mest för skoj skull skickade vi ett mail till uppfödaren.

Efter att vi inte hade fått svar på några dagar tänkte vi inte mer på det, men efter en vecka ringer hon upp och frågar om vi vill komma och kolla. Vi tänker under kvällen och säger till varandra, ”ja, vi kan ju kolla för att få lite erfarenhet, sedan väntar vi nog till efter sommaren”. Vi bestämmer oss för att åka och kolla på katten (katterna). Vi är där i lite över två timmar och pratar, fikar, gosar och har det allmänt trevligt när Christian, som har varit den mest kritiska och kräsna av oss utbryter, ”Honom ska vi ha, ingen annan!”.

Och ja, sagt och gjort. En vecka efter vårt ”erfarenhetsbesök” är han nu på plats i vår lägenhet och blir bortskämd som bara den!

Så, säg hej till lilla Gandhi!