All good things come to an end

Tror att jag nu kan säga att min kära vapendragare, Backie, har börjat dra sig tillbaka. Förutom de gånger Jossie har lånat honom har han legat i en byrålåda i snart två veckor. Idag valde jag att förflytta den in till kontoret, där han har fått en alldeles egen plats bredvid min PC. För några veckor sedan fick jag en ny laptop av jobbet vilket gör att Backie blir lite överflödig. Och ni alla där ute kan vara lugna, jag skulle aldrig byta Backie mot en PC. Istället kör jag med en MacBook Pro 15″ Retina, vilket jag tycker är en helt okej uppdatering från min 13″. För övrigt håller jag på att ladda ner Mavericks till Backie, då batteriet inte är det bästa längre har det dragit ut lite på tiden. Enligt App Store började jag ladda ner den 30 November. Så jag ska passa på att ge den lite kärlek när jag ändå för över gamla dokument från skoltiden.

Backie

Han må ha några år på nacken, men fortfarande snygg och fräsch. Till höger syns min julklapp från Christian, en hedersplats i form av en hylla till min Canon.