Äntligen fredag!

Äntligen är det fredag, det betyder massa mys, tacos och en myskväll med älskling. Skönt att slippa att gå upp tidigt dagen efter för att gå till skola eller sätta sig och plugga, bara slappa. Idag har jag varit lite nyttig, har skrivt på projektarbetsrapporten lite grann, fixat jimdo och nu sitter jag och knåpar med frågorna till måndagens hemliga intervju. Om en timma ska allt mitt jobb framför skärmen vara klart så jag kan stå med öppna armar och ta emot en trött och halvsjuk pojkvän.

Idag till min underhållning har jag suttit med kära syster i öron och det har pratats om dumma husvagnsförsäljare till roliga och konstiga spel på jesper.nu. Nu ska jag tillbaka in och skriva lite så fingrarna glöder och bli klar och känna mig riktigt duktig. För att kolla lite på mitt slit idag titta in här. Som fredags-special kommer en mys bild<3