Årsresumé 2011

Januari
Jag började årets precis som jag slutade 2010, genom att vara sjuk. Jag såg min första Saw-film och jag fick syn på den första ”läckta” bilden från Breaking Dawn. Jag åkte tillbaka till Jönköping efter ett superhärligt jullov i Vimmerby.

Februari
Jag gjorde min 28dagars-lista där jag tog upp något intressant och nytt varje dag under hela februari. Sandra och jag började med vårt utvecklingsprojekt på 400 timmar. Jag, mamma och syster var och fick oss årets härligast skratt med Schtunk. Jag tror även att jag frös ihjäl på kuppen, brrr!

Mars
Desiire blev Ewra.se och en ny design kom med både blogg, hemsida och rubbet. Jag och Emil knarkade Prison Break som galningar. Min iPhone fick sig ett besök hos telefon-doktorn och det blev bråk med försäkringsbolaget. Jag började min praktik på SBPR och fick ett alldeles eget skrivbord som är mitt även idag. Jag mötte även Moderskepp-Mattias i trappan.

April
Jag var i fullgång med praktiken och fick jobba med allt som jag velat jobba med. Jag tog upp konstiga smaker. Christian och jag var på bio och såg Scream, min första skräckfilm på bio. Mamma, pappa, jag och syster åkte till ullared och jag fick ett påskägg av Kjell. Jag var och lyssnade på Lyxfällan-Charlie som pratade om intressanta saker som är värt att tänka på även idag!

Maj
Jag började göra tutorials, käkade oxfilé och bakade laktosfria cupcakes. Jag illustrerade en iPod Nano tillsammans med min fiende Illustrator. Sandra och jag larvade runt i medialabbet då vi tröttnade på allt plugg och redigerande av film.

Juni
Jag tog högskoleexamen i Grafisk design och webbutveckling, började jobba på Tallen i Vimmerby. Jag tävlade ut en bloggdesign. Jag blev sjuk och de andra fick åka och bada utan mig i några dagar.

Juli
Vi åkte på minisemester till BÖDA SAND och jag skrev ett arg brev gällande åldersgränsen. Vi kollade på Harry Potter dödsrelikerna del 1 och gjorde egen laktosfri glass. Jag fick feber igen, men ingen jobbig sådan – utan simsfeber. Jag hade namnsdag och köpte en klocka till mig själv. Jag designade mina visitkort och skrattade åt ”snapes on a plane”. Jag kom även in på kandidatpåbyggnaden och började planera min återkomst till skolan! Jag hälade på bästa Sandra i Stockholm och vi shoppade upp våra Gröna lund-pengar.

Augusti
Jag började med mineralfoundation – tikei. Jag köpte mig en tv och gjorde hemsida åt Footies. Jag köpte mina blowfish och började skolan igen. Jag gjorde även en efterlängtad photoshoot med syster. Jag började jobba åt SBPR som tidigare varit min praktikplats och blev erbjuden ett flertal jobb under en mässa.

September
Jag och syster åkte på en spontantripp till Ullared och hade hypermysigt med ansiktsmasker och hårinpackningar. Vi köpte även varsin jumpsuit och blev Rosa haren och Neil Armstrong.

Oktober
Allas älskade Steve Jobs gick bort. Jag färgade håret och köpte en laptopbräda. Vi bokade biljtter till Twiday som äntligen började närma sig. Jag och Christian firade 4 år och 3 år som förlovade. Chrisitan och jag testade även på sambolivet i två månder. Det fungerade väldigt bra, trots den lilla lägenheten. Vi såg paranormal activity 3 på bio och den nya (och nuvarande) designen på hemsidan/bloggen trädde fram.

November
TWIDAY kom och vi alla tre njöt som aldrig förr, vi åt räkpaj och godis som galningar. Förutom det var det ton med saker i skolan och jobb. Vi handlade ihjäl oss på city gross och Liza, honkatt på 17 år, opererades för andra gången. Det var en väldigt kattig månad då jag var kattvakt åt Bernhard och Kiara samtidigt som jag var hemma hos Liza.

December
Jag kollade på Breaking Dawn igen. Vi åkte till Vimmerby och gjorde pepparkakshus. Jag skrev årets sista tentor och det regnade istället för snöade. Backie fyllde två år och jag vi barnvakt åt Vincent. Jag fick/köpte mig en iPhone 4S och var nöjdare än nöjdast! Saab gick i konkurs och Julen firades hemma tillsammans med familj, släkt och Simon!

Tack för ett härligt 2011, nu kan jag inte vänta på att 2012 ska börja! Festligt nog ska det firas in hemma hos Elin och Martin imorgon, jag hoppas jag stannar på samma bana och håller mig friiisk!