Att hålla vad jag lovar

Ehm, ja. Jag är i vanliga fall väldigt duktig på att hålla det jag lovar en annan person. Tyvärr är det en person som jag inte lyckas hålla mina löften för, ingen annan än mig själv. Dagen innan examen, alltså exjobbsmässan, lovade jag mig själv att ta ledigt en vecka från och med då. Med andra ord, fram till Torsdag denna vecka. Tror ni jag har hållit det bra? Jag sumpade det redan på lördagen med jobb hela vägen hem till Vimmerby, igår satt jag uppe sent och hjälpte Christian med rapporten (det är en annan person, alltså räknas det inte) och idag har jag jobbat med PWA och SBPR. Jag är inte så duktig på att ta ledigt, speciellt inte då jag ä-l-s-k-a-r mitt jobb och min chef (det vill säga, mig själv, haha!)

Nu ska jag hämta syster och åka till djuraffären och Veterinärstationen. Ja, ni kan ta det lugnt, hon ska inte avlivas och inte Liza heller. Vi ska bara prata om mat, det är vi svenskar bra på i alla former. Även om det gäller kattmat. Sen ska jag (kanske) vara ledig resten av kvällen!