Att sitta, eller inte sitta

En av utbildningens längsta föreläsningsdagar har just passerat. Har suttit i skolbänken sedan klockan nio imorse och nu sitter jag på bussen hem. För att förstärka lite mer hur hemskt och långt det har varit så kan jag säga att det blir sju timmar, på de sju timmarna har jag rest mig upp tre gånger. Den första gången var vid lunch, den andra vid lunchens slut och den tredje var alldeles nyss.

Komiskt nog ska vi in till stan igen om några timmar och sitta. Fast på bio då, det är ju lite roligare att både lyssna och kolla på. Förhoppningsvis står det inte någon föreläsare i vägen för bilden större delen av filmen. Men det kanske inte skulle vara helt fel då jag inte sett någon skräckfilm på bio innan. Eller jo, Scream 4 men den räknas inte då den bara var såååå konstig…