Back on track

Efter ett antal bloggförsök ska jag äntligen publicera något. Min hjärna fungerar inte bra då jag skiftar mellan mac och pc. Jag har under mina tappra bloggförsök idag lyckats radera texter, trolla bort fönster och mycket annat som bara jag kan lyckas med. Men nu är jag på banan – igen.

Christian tog bussen hem för några timmar sedan, extra surt då Lindälv är stängt imorgon och han lika gärna kunde stanna kvar. Att bussen in till centrum och även Swebus var försenad med nästan en timme var inte tecken nog för oss att han skulle stanna. Shit happens som man brukar säga.

Innan Christian åkte kollade vi på den omtalade Avatar, äntligen har jag sett den och jag måste säga att den toppade alla mina förväntningar. Efter Christian åkte har jag även kollat på halva Twilight och en tredjedels New Moon, love it. Nu ska jag snart kurra ner mig i sängen och se slutet av min Wallanderfavorit – Mörkret. Extra långt inlägg och en extra god natt till er!