Bearbetar din ansökan

Har nyligen kommit in från en promenad med lilleman, så just nu sitter jag här och äter lunch samtidigt som jag planerar för ytterligare lite föräldradagar. Även om jag inte riktigt är kompis med försäkringskassan sedan tidigare så funkar ändå planering av föräldradagar någorlunda smidigt. Eller jag kanske inte ska ropa hej riktigt än med tanke på att jag inte varit hemma i tre månader än. Har samtidigt svårt att förstå att jag snart har varit hemma i TRE hela månader? Tiden verkligen springer iväg! Dessutom håller Elton på att växa ur liggdelen till vagnen redan. Hallå!? Stop! Jag vill gärna ha liggdelen i sommar, tack!

Igår satt jag som klistrad vid telefonen precis innan klockan 10 då jag visste att platserna för Babysim skulle släppas. Precis innan ser jag att anmälan numera sker online så i halvpanik skapade jag upp ett konto och lyckades få en plats. Yessss! Så i höst är det äntligen dags för babysim! Jag älskar att simma så jag hoppas Elton tycker detta ska bli kul.