Bloggdesign och Wii

Det hade varit trevligt om jag kunde filura lite med bloggdesignen nu när jag sitter hemma i Vimmerby, och ja, inte gör för mycket om dagarna. Men då varken den stationära eller laptopen äger Photoshop blir det genast lite jobbigare. Funderar på om jag ska försöka ladda ner ”prova-på” photoshop på den här skrutten, men risken finns att datorn går och självdör. Så ni får därför stå ut med ful-designen ytterligare ett tag.

Igår fylldes huset med kusiner och mostrar då mamma fyllde 24 (eller var det 42, haha). Det strömmade in fina presenter och pengar som mamma självklart ska spendera på den nya kärleken – Wii. Jag kan lätt påstå att Wii har tagit så gott som hela släkten med storm, då det står ett Wii hemma hos båda mosterarna. Jag är nog inte bättre själv då jag spenderar ett antal timmar om dagen på dansmattan och dansar loss till bland annat Michael Jacksons Black or White eller Jossies favorit, ”indiandansen”, Scramble.