Can’t hold it back anymore

Nu är det nästan att jag springer fram. Inte helt bokstavligt talat kanske, men i mitt huvud. Jag har haft mitt halvårsbesök hos doktor Daniel och därmed mitt sista. Jag har duschat helt utan hjälpmedel, jag har kört första turen med dammsugaren (äntligen testat den nya!) och jag jobbar sedan ungefär 6 veckor tillbaka heltid. Visst, folk kollar fortfarande lite konstigt på mig när jag går men jag bryr mig inte så mycket.

I helgen ska jag och Christian styra bilen mot Linköping och något som jag har sett fram emot länge. Väldigt länge. Jag ska äntligen få gå på min första standup. Jag skulle ha gått på det förra året men andra saker kom i vägen, först dåligt väder på Öland och sedan en buss i September. Men nu! Nu ska ingenting kunna hindra mig.

Jag måste även dela med mig av förra helgens lilla  projekt. Nytt golv i gästrummet.
bild 1