Cold and cold

Brr, kylan förföljer verkligen mig. När jag kollade imorse var det  minus 14 grader men duktig som jag är åkte jag in till skolan trots att klockan fick väcka mig två gånger för mycket. Väl i skolan var det inte mycket bättre, igår hade tydligen någon/några klagat på att det var för varmt i medialabbet och ringt till Höfab för att be dem att sänka värmen. Sagt och gjort, nu är det bara några få ynka grader i hela skolan. Första (och förhoppningsvis sista) gången jag och resten av klassen sitter på en föreläsningen med vinterjacka, halsduk och vantar.

Nu i bussen är det inte så mycket bättre, det var varmt och skönt tills vi kom till Nässjö då busschauffören måste ha glömt hur man stänger dörrar. Tack mamma för att du övertalade mig till nya vinterjackan, annars hade jag varit en fryst grönsak redan nu och vintern har knappt börjat.