Dag 21 – Ett tillfälle från mitt liv som jag vill återuppleva

Åh, jag är så dålig på att bli sentimental och försöka att minnas något riktigt fint tillfälle från mitt liv som jag vill uppleva igen. Men något extremt roligt som hände igår skulle jag inte ha något emot om det skulle hända igen, haha. Jag och syster kom precis hem från Ica, ljusexperten och alla andra stopp på vägen. På Ica köpte vi med cola, som Jossie sedan skulle ta ut ur bilen när vi väl var framme. Hon ställde upp den på bagagen för att få händerna fria för att stänga bildörren. I dunsen som blev av att dörren stängdes började colan att vingla och självklart trillade den ner på marken, träffade en sten så det gick hål och började spruta åt alla håll. När Jossie desperat skulle försöka ta skydd från coladuschen gick hon in i en stolpe och var där fast. Det var det roligaste jag har sett och jag stod glatt och skrattade på andra sidan bilen glad och torr.