Dagarna på dagarna

Två dagar kvar tills jag lämnar året som 20. Fyra dagar kvar tills jag åker tillbaka till Jönet och sex dagar kvar tills skolan drar igång igen. Jullovet som jag tyckte var så långt och skulle bli så skönt i December har verkligen bara susat förbi – vart tog tiden vägen? Samtidigt är det skönt att komma tillbaka till vardagen och min fina lilla lägenhet på Mollbergsvägen. På Lördag kör mamma och pappa ner mig och syster till Jönet då vi ska ha vår första systerkväll för i år.

Ikväll såg jag även min första Saw, jag var lite smårädd och gömde mig under täcket, ännu mer rädd blev jag då Jossie skrämde livet ur mig, men själva filmen var inte så farlig. Snarare tvärtom, jag skulle faktiskt kunna tänka mig att se de andra också. Nu ska jag snart lägga mig i sängen och fortsätta läsandet av Breaking Dawn.