Dags att ta tag i bloggandet igen!

Innan jag började på Mindbite gjorde jag inte allt för mycket på dagarna, jag jobbade några timmar med företaget, lekte med Gandhi och städade. Och det är lite komiskt, när jag väl inte hade mycket att göra på dagarna ville jag inte blogga för att min vardag kändes tråkig. Nu händer det nästan hur mycket som helst. Och vad gör jag? Jo, jag bloggar inte! Är det bara dåliga undanflykter eller dåliga undanflykter? Nu ska jag allt lägga manken till och försöka lite då de flesta av mina nära vänner bor minst tiotals mil ifrån mig. De, om någon, tycker nog det är lite kul att läsa vad som händer häromkring.

Passade även på att uppdatera designen lite. Så att när (eller om – positivt nu!!) jag inte hinner blogga finns min senaste tweet från twitter direkt på startsidan.