Den blinde, den döve och den lama

”Då ska vi se sa den blinde till den döve, när den lama hoppar över staketet.”

Lite så har jag varit de senaste dagarna. Jag har på något underligt sätt lyckats att tappa rösten ännu en gång. Det börjar bli som mitt nagelbitande, en dålig vana. Det var inte lätt när jobbet ringde imorse och ville att jag skulle jobba, hur jobbar man på ett sånt ställe utan att kunna prata? Istället stannade jag hemma och fortsatte med mina nickningar och viskningar, men det börjar bli riktigt tröttsamt – med andra ord är jag glad att jag inte är stum. Det enda jag skulle lyckas med skulle vara att göra ett päron och det kommer man inte särskilt långt på kan jag lova. Nej, istället vill jag ha tillbaka min röst, tack!

Jag, syster och bröderna grus var och såg Harry Potter idag, den filmen är riktigt bra och därför värd att se mer än en gång på bio (men inte lika bra som Eclipse som jag såg tre gånger på bio). Jag och syrran har en teori om vad som kommer att hända i sista filmen och jag tänker varken söka på Wikipedia eller läsa böckerna för att ta reda på svaret innan filmen kommer ut. Nu ska jag snart krypa ner i sängen, god natt på er!