Det dagliga skrattanfallet

Alldeles nyss fick jag en konstig känsla, eller upplevelse – kalla det vad du vill. Som vanligt när jag kommer tillbaka till Jönköping blir datorn, tv:n och tvtablån min bästa vän, framförallt på kvällarna. Självklart är det inget intressant på tv, Design: Simon och Tomas och Tjocka barn – för feta för lek är inte riktigt min grej men det är faktiskt just nu det blir roligt. Jag var nästintill bombsäker på att 5;an stod på då jag kollade på Grey’s tidigare, jag hör hur någon berättarröst berättar att personerna i fråga är tvungna att bära upp henne/honom för trappan. Det var då jag fick mitt herre-jesus-moment. Jag trodde självklart att det var Tjocka barn – för feta för lek som hade börjat och förväntade mig att få världens syn då jag rullade fram till tv:n. Men vad fel man kan ha, det visade sig handla om en olydig hund i Mannen som talar med hundar och där fick jag mitt dagliga skrattanfall.